Websites voor zorgprofessionals

Sonora design bouwt en onderhoudt websites voor professionele zorgpraktijken. We maken jou lokaal goed vindbaar zodat meer mensen hun weg vinden naar de juiste zorg.

Veilige videoconsultaties

Conform GDPR

Lokaal op Google

Focus op de prof. zorgverlener

Wij ontzorgen je graag, zodat jij je helemaal kunt concentreren op jouw patiënt. Zo bouwt Sonora design met zijn websites voor zorgverleners mee aan een goed bereikbare zorg voor iedereen.

Koppeling met afsprakensysteem

Wij koppelen moeiteloos je bestaande agenda’s van Introlution of Ringphone van Corilus met je praktijkwebsite. Vereenvoudig je afsprakenbeheer en maak het voor je cliënten gemakkelijker om afspraken te maken en te beheren.

Ik ben ontzettend tevreden van het werk van Jurgen. Hij begreep precies wat ik nodig had en heeft zowel technisch als inhoudelijk als esthetisch heel goede ideeën. Een aanrader! 👍🏻

Valérie E. | Psychologenpraktijk ‘Compass’

Ik ben ontzettend tevreden van het werk van Jurgen. Hij begreep precies wat ik nodig had en heeft zowel technisch als inhoudelijk als esthetisch heel goede ideeën. Een aanrader! 👍🏻

Valérie E. | Psychologenpraktijk ‘Compass’

Gespecialiseerd in websites voor zorgverleners

Populairste Agenda- en Afsprakensystemen voor Zorgverleners in België (2024)

In de huidige gezondheidszorg is efficiënt agendabeheer essentieel voor het goed functioneren van medische praktijken. Zorgverleners in België hebben toegang tot een breed scala aan softwareoplossingen die hen helpen hun afspraken en patiëntendossiers efficiënt te beheren. Deze systemen variëren in functionaliteit, prijs en geschiktheid voor verschillende disciplines. In dit artikel bespreken we de tien populairste agenda- en afsprakensystemen voor zorgverleners in België, met specifieke aandacht voor welke disciplines ze het beste ondersteunen en een indicatie van de kosten.
» lees verder

Videoconsultatie: je gebruikt Zoom, Teams of Meet best niet

In deze snel evoluerende digitale wereld wordt videoconsultatie steeds vaker gebruikt als een veilige en handige methode voor zorg op afstand. Met videoconsultaties kunnen zorgverleners en patiënten op een efficiënte en effectieve manier met elkaar communiceren, zonder fysiek aanwezig te zijn in dezelfde ruimte. In deze blogpost ontdek je de voordelen en tips voor veilige videoconsultaties.
» lees verder

Aanmeldformulier: waarom een gebruiksvriendelijk essentieel is

Een gebruiksvriendelijk aanmeldformulier op de website van een psycholoog is van cruciaal belang om potentiële cliënten aan te trekken en hun ervaring soepel en gemakkelijk te maken.
» lees verder

Sonora design bouwt websites voor zorgverleners met de grootste zorg

Wij bouwen niet alleen je website maar denken met je mee over het hele plaatje: van integratie van videoconsultaties tot leerplatforms. Word goed vindbaar, automatiseer taken en bespaar kostbare tijd zodat meer mensen hun weg vinden naar de juiste zorg en zo goed mogelijk geholpen worden.