...

Website (laten) maken

Heb je liever zelf de touwtjes in handen en heb je de tijd en kennis om zelf je website verder uit te bouwen? Kies dan de Doe-het-zelf formule! Wil je dat alles direct goed is en geen kopzorgen hebben? Dan is Speel-op-safe de formule om jouw website te laten maken!

You are in charge…

Jij weet natuurlijk hoe jouw doelgroep werkt en hoe je deze het beste aanspreekt. Daarom zorg ik ervoor dat je altijd de controle over je website hebt en deze zelf kunt aanpassen.

 

…en ik doe de nerdy zaken

SSL-certificaat, hosting, cookies… daar hoef je je allemaal niet druk om te maken. Ik doe alle technische zaken voor je zodat jij je helemaal kunt toeleggen op wat je beste en het liefste doet.

Sterke ondersteuning

Aangezien ik alles zelf doe, spreek je nooit met een tussenpersoon. Daardoor kan ik snel ingrijpen mocht er iets misgaan of wanneer je een dringende vraag hebt. Geen recepties of wachttijden, ik help je direct uit de nood.

Geschikt voor elk platform

Mensen surfen al lang niet meer enkel op hun laptop of desktop op het internet wanneer ze shoppen of informatie willen opzoeken. Daarom zal ik een website laten maken dat perfect werkt op mobiel en tablet.

Hoe gaat het website (laten) maken in zijn werk?

1

Intakegesprek & formulekeuze

Voor ik aan de slag ga met een website te maken is het uiteraard belangrijk dat we het hebben over wat jij wil. In de eerste fase hebben we een persoonlijk gesprek over wat je verwacht en wat ik exact voor je ga doen.

Dit is een moment om alle wensen die je hebt duidelijk te maken en we gaan na welke van de 3 formules het meeste geschikt voor je is. Ik geef je ook vanuit mijn ervaring handige tips en inzichten mee en denk met je mee wat het beste voor jouw onderneming is.

Hierna leg ik jou mijn ideeën en mijn tijdlijn voor. Ben je hiermee akkoord, dan ga ik aan de slag met jouw website!

2

Ontwikkeling & conceptbespreking

Op basis van het intakegesprek begin ik met jouw professionele website te designen. Daarvoor gebruik ik een combinatie van Elementor Pro en custom code. De website wordt gebouwd in WordPress. Dit is het welgekend platform om zelf aanpassingen te doen en gevonden te worden op Google.

3

Revisie & live design sessie

In deze fase leg ik jou een ontwerp van je site voor. Daar kun jij dan feedback over geven via een live design sessie en aangeven welke zaken je anders wilt zien, wat goed is en wat je eventueel nog erbij zou willen hebben. Na de revisieronde ga ik de site op basis van jouw feedback verder verbeteren.

4

Final touch & oplevering

Als je helemaal tevreden bent over je nieuwe website, volbreng ik nog de laatste technische zaken en lever ik hem op. De website zet ik dan online en kan direct in gebruik genomen worden!

Wat kost het om een website te laten maken?

Ik geloof in transparante prijzen die je waarde voor je geld geven, wat je budget en doelstellingen ook zijn. Daarom heb ik drie formules uitgewerkt met duidelijke tarieven en een uitgebreide omschrijving over een website laten maken. Zo weet je exact wat je krijgt en hoeveel het kost wanneer je door mij jouw website laat ontwerpen.

Elk van de websites heeft een op maat gemaakt dashboard dat helemaal aansluit aan jouw noden en eenvoudig te gebruiken is.

Laat Sonora design een WordPress website voor jou maken

Ik heb over de jaren heen een uitgebreide ervaring opgebouwd in het laten maken en bouwen van websites voor Kmo’s, zelfstandigen en vrije beroepen. Ik weet hoe belangrijk het is om niet altijd naar de websitebouwer te moeten gaan wanneer je iets wil aanpassen of iets nieuws wilt posten.

Gratis download

Een groot deel van een succesvolle website bestaat uit het krijgen van mensen om het te bezoeken. Meer verkeer resulteert tot een succesvollere site. Klinkt logisch, toch?

In dit e-book vind je de zaken die al snel over het hoofd worden gezien en hoe ze aan te pakken.