...

Laat je website beheren

Heb je geen tijd om zelf je website up-to-date te houden en te beveiligen? Laat je website beheren. Ik beheer voor jou je website via
mijn persoonlijke en vlotte aanpak. Lees er hieronder meer over!

Waarom je website door Sonora design laten beheren? Persoonlijke aanpak!

Bij mij ben je geen nummertje in een database. Wanneer je een vraag hebt weet ik altijd direct over welke website het gaat. Ik geef jou altijd een advies waar je wat aan hebt. Dat doe ik door eenvoudige en duidelijke taal te gebruiken en je niet te overladen met technische details.
Kom je ergens niet aan uit? Geen zorgen, ik kan het voor jou in orde brengen!

Je kiest zelf wat je door mij laat doen en of je mij de website laat beheren. Groeit je onderneming of wil je een aanpassing aanbrengen zoals een nieuw contactformulier? Daarvoor kun je altijd bij mij terecht. Wil je naast het beheer een volledige redesign van je site? Dan zit je bij mij ook aan het juiste adres.

Alles wat je nodig hebt

Sonora design helpt jou een professionele website op te zetten en je website te beheren. Ik doe hiervoor alles wat nodig is waardoor je altijd een korte lijn naar een oplossing hebt. Ik kan je website maken, online zetten, up-to-date houden en beveiligen.

Zo heb je maar een enkel aanspreekpunt nodig mocht er iets mislopen. Op die manier kan vrijwel direct ingegrepen worden en kun je met een gerust hart blijven ondernemen.

Ervaring waar je kunt op rekenen

Ik ontwikkel al jaren websites voor ondernemingen en organisaties. Heb je een probleem of een vraag waar je niet onmiddellijk aan uit kan? De kans is groot dat ik je op het juiste pad kan zetten. Daarnaast weet ik ook exact hoe je een website optimaal beheert en kunt beveiligen.

Domeinnaam

Heb je nog geen domeinnaam voor je website? Ik help je zodat je een sterke en relevante domeinnaam voor je site hebt. Daarnaast denk ik ook graag met je mee wanneer je nog op zoek bent naar een passende domeinnaam. Eens je een domeinnaam hebt, volg ik deze ook op wanneer deze moet hernieuwd worden zodat je deze niet kwijtspeelt.

Web Hosting

Je website heeft een betrouwbare webhosting provider nodig. Ik weet exact welke webhosting provider het beste past bij jouw website en doelstellingen. Door de juiste webhosting te kiezen blijft je site elke minuut van de dag online en laadt deze sneller voor je bezoekers. Ik zorg er dus voor dat je website online staat en dat ook blijft.

Support

Loop je ergens vast? Geen idee hoe je een bepaalde aanpassing maakt aan je website? Ik sta voor je klaar om je zo snel mogelijk uit de nood te helpen! Ik heb jaren ervaring met het opzetten en beheer van websites en kan je vrijwel altijd onmiddellijk helpen. Zo kun jij je snel weer concentreren op wat jij het liefste en het beste doet.

Veilige servers

Als ondernemer heb je het misschien al gemerkt, maar er is heel wat te doen rond cybersecurity. Steeds meer criminelen proberen de gegevens van je bedrijf via het internet te stelen. Ik zorg ervoor dat deze geen kans maken door je website op goed beveiligde servers te hosten.

SSL

Een SSL-certificaat hebben op je website is cruciaal. Dit certificaat toont aan bezoekers dat je site veilig is. De gegevens van je bezoekers worden versleuteld wanneer ze een betaling maken. Daarnaast vindt Google dit ook een belangrijke factor om jouw website hoog in de zoekresultaten te plaatsen.

Regelmatige updates

Ik zorg er voor dat je website toekomstproof is en altijd voorzien is van de laatste nieuwe updates. Daardoor is je website een stuk veiliger, moderner en werkt deze sneller. Op die manier krijgen je gebruikers altijd de best mogelijke ervaring wanneer ze op jouw website surfen.

Dagelijkse Back-ups

Door een dagelijkse back-up van je site te maken zorg ik ervoor dat er nooit iets verloren gaat. Is er iets met de servers? Heb je per ongeluk iets verkeerd gedaan? Heb je iets verwijderd, maar heb je het toch nog nodig? Geen probleem, er is altijd een back-up.

Advies

Wil je iets nieuws op je website? Ben je niet zeker of de nieuwe pagina die je aanmaakt wel een meerwaarde biedt? Ik geef je altijd een expert advies waar je iets aan hebt! Ik ben de enige contactpersoon die je nodig hebt wanneer je vragen hebt rond je website.

Gratis download

Een groot deel van een succesvolle website bestaat uit het krijgen van mensen om het te bezoeken. Meer verkeer resulteert tot een succesvollere site. Klinkt logisch, toch?

In dit e-book vind je de zaken die al snel over het hoofd worden gezien en hoe ze aan te pakken.