...

Een krachtige webshop die jouw
onderneming doet groeien

Wil je een webshop die gericht is op conversies en waar je echt trots op kunt zijn als ondernemer? Sorona design bouwt
voor jou een prachtige site met alles wat je nodig hebt om sterk te groeien online.

Webshop laten maken

Kies zelf wat je wilt!

Wil je een webshop door Sonora design laten bouwen? Wij hebben verscheidene formules waar je uit kunt kiezen. Je kan door ons een webshop helemaal van A tot Z laten ontwerpen met onze Speel-op-safe formule. Heb je zelf tijd en technische kennis? Dan is het ook mogelijk om voor onze Doe-het-zelf formule te kiezen!

 

WooCommerce

Wij bouwen onze webshops op basis van WooCommerce. Dit is een krachtig platform dat ongeëvenaarde mogelijkheden en flexibiliteit heeft in vergelijking met bijvoorbeeld Shopify en Wix.

Zo kan je onderneming flexibel online verkopen en is het eenvoudig om aanpassingen op maat te maken. Dat heeft als resultaat dat je het maximale uit je webshop kunt halen.

of laat contact opnemen:

In orde met de privacy wetgeving

Als je online begint met verkopen moet je in orde zijn met de GDPR regels. Dat is niet alleen een wettelijke verplichting, het is ook belangrijk om online gevonden te worden op Google.

Sonora design implementeert de juiste cookie en privacy formulieren op je webshop. Op die manier ben je met alle verplichtingen wettelijk in orde en hoef je je nooit zorgen te maken dat je in conflict komt met de privacy wetgeving!

Zorgvuldig geselecteerde plugins

Er zijn talloze plugins op de markt die je van alles en nog wat beloven. Sommige zijn heel goed en doen exact wat je wilt wat ze doen en andere plugins hypothekeren de veiligheid van je site en laten je webshop een stuk trager laden. Daardoor is je shop niet meer goed te vinden in Google of een doelwit voor hackers.

Bij Sonora design weten we exact welke plugins nodig zijn om jouw webshop helemaal op punt te stellen. Daardoor blijft de webshop snel werken, is je site goed beveiligd en heb je alle functionaliteiten die je nodig hebt om te groeien.

Klantuniek dashboard

Sonora design ontwerpt voor jou ook een klantuniek dashboard. Dit dashboard is helemaal op maat van je onderneming en behoeftes. Op dit dashboard staat niets te veel of te weinig. Zo kun je moeiteloos onmiddellijk vinden wat je nodig hebt en zelf aanpassingen op je webshop maken wanneer je dat wilt.

Betaalintegratie via Mollie of Paypal

Heb je een account op Mollie en/of Paypal? Sonora design kan je accounts koppelen aan je webshop. Deze betaalintegratie zorgt ervoor dat je moeiteloos met Paypal en Mollie betalingen kunt ontvangen op je webshop en vermijd je mogelijke fouten wanneer je zelf de integratie zou doen.

E-mail en nieuwsbriefintegratie

Wil je eenvoudig promotionele e-mails naar je klanten sturen en mensen op de hoogte houden van de activiteiten waar je bedrijf mee bezig is? Dan heb je een e-mail en nieuwsbriefintegratie nodig!

E-mail marketing is een van de beste manieren om je omzet omhoog te laten schieten. Daarom is het belangrijk dat deze integratie goed wordt uitgevoerd. Sonora design brengt dit graag voor jou op orde!

Automatische optimalisatie van foto's

Wij stellen je webshop zo in dat elke foto die je plaatst van producten, promoties en noem maar op onmiddellijk in het juiste formaat wordt omgezet. Zo blijft je website er mooi uitzien en hoef je geen extra moeite te doen om zelf manueel elke foto aan te passen.

SEO

SEO zorgt ervoor dat jouw website eenvoudig online gevonden wordt. Door SEO toe te passen kom je elke keer dat iemand een zoekopdracht in Google ingeeft hoog in de zoekresultaten terecht. Dat is cruciaal voor de groei van je onderneming want zo kan je webshop zonder geld uit te geven aan reclame bezoekers en klanten aantrekken.

Sonora design kan voor jou de SEO van je webshop eenmalig optimaliseren of op maandbasis! Je kan meer informatie vinden op onze pagina over SEO.

Copywriting

De bezoekers die je op je webshop krijgt moeten natuurlijk over de streep gehaald worden om bij jou te kopen en niet bij iemand anders! Zeker als je webshop net nieuw is en nog geen online reputatie heeft opgebouwd kan dit moeilijk zijn.

Sonora design kan voor jouw webshop sterke teksten schrijven volledig volgens de kunst van copywriting. Hierdoor worden bezoekers een stuk eenvoudiger geconverteerd in klanten. Op die manier kun je zelfs als beginnende website je conversie - en dus je omzet en winst - gevoelig verhogen!

Wil jij door Sonora design een nieuwe webshop laten maken? Of heb je nog enkele vragen over wat wij voor je onderneming kunnen doen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je zo snel mogelijk verder!

Hoe gaat het webshop (laten) maken in zijn werk?

1

Gesprek over jouw wensen en noden

Wanneer je contact met ons opneemt, dan plannen wij zo snel mogelijk met jou een afspraak in op een tijdstip dat jou het best past. In ons gesprek luisteren we naar wat jij wilt en wat je doelstellingen zijn voor je webshop.

Daarnaast geven wij je wat meer info over wat wij voor je kunnen doen en onze ervaringen om een webshop te laten groeien en een vliegende start te geven.

2

Keuze uit 2 formules

De doe-het-zelf formule waar wij je een template geven dat je zelf kunt invullen naar keuze.

De speel-het-safe formule waar we de belangrijkste zaken van je webshop helemaal op orde stellen zodat je snel aan de slag kunt.

3

Keuze uit de Designs en integraties

Wanneer je je pakket hebt gekozen geven wij je de keuze uit verschillende webshop designs voor je webshop. Deze vooraf gemaakte ontwerpen hebben een bewezen werking en helpen je om direct een beeld te vormen hoe je site eruit zal zien!

Naast het design kun je ook integraties vragen zoals PayPal, Mollie, en E-mail integraties met bijvoorbeeld Mailchimp. Wanneer gewenst kun je ook aanvragen om je SEO onmiddellijk door ons te optimaliseren. Je kan hier uiteraard ook mee wachten tot wanneer dit je beter gepast lijkt.

4

Final touch & oplevering

Na het doorgeven van jouw voorkeuren gaan wij aan de slag. Wanneer we de webshop af hebben dan geven we je de kans om revisies te vragen. Het is uiteraard ook mogelijk om extra functies, SEO, copywriting en uitgebreidere integraties te vragen in deze fase.

Wanneer de revisies toegepast zijn dan kun je je producten op de webshop zetten en beginnen met online te verkopen!

Gratis download

Een groot deel van een succesvolle website bestaat uit het krijgen van mensen om het te bezoeken. Meer verkeer resulteert tot een succesvollere site. Klinkt logisch, toch?

In dit e-book vind je de zaken die al snel over het hoofd worden gezien en hoe ze aan te pakken.