Subsidie van Brussel voor je website

subsidie brussel website

Ben je op de hoogte van het feit dat Brusselse ondernemers in aanmerking komen voor subsidies bij het ontwikkelen van een website? Als je nog twijfelt over het creëren van een nieuwe praktijkwebsite met eventueel een stukje webshop, is dit het juiste moment om actie te ondernemen met de subsidie van Brussel voor je (nieuwe) website! De Brusselse Gewestelijke Overheid staat klaar om je plannen financieel te ondersteunen. Maak gebruik van een premie om jouw website te verbeteren of te vernieuwen!

Hoeveel bedraagt de premie?

De premie kan variëren van 40% tot 60% van de totale kosten (met een maximum van € 5.000), afhankelijk van verschillende criteria zoals de sector en of de ondernemer net gestart is.

Wanneer kom je in aanmerking voor deze premie?

De BGO hanteert de volgende criteria bij het toekennen van een premie:

Voor welke projecten mag je deze premie gebruiken?

Je mag een ondersteuning aan het Brussels Hoofdstedelijk Gewest vragen voor advies. Dat kan volgende vormen aannemen:

Waar moet je op letten?

Hoe kan je deze subsidie van Brussel voor je website aanvragen?

Het is belangrijk dat je een aanvraag indient voordat je enige vorm van verbintenis (contract, bestelbon,…) bent aangegaan.

Fase 1: Vóór de opdracht

Vul het formulier hier in nadat je bent ingelogd en stuur het digitaal door. Naar aanleiding van je aanvraag zal Brussel Economie en Werkgelegenheid je binnen de 15 dagen een bevestiging sturen van de ontvangst van je dossier.

Fase 2: Start van de opdracht

De opdracht mag pas van start gaan vanaf de datum van de ontvangstbevestiging, en ten laatste drie maanden na kennisgeving van het besluit van toekenning.

Fase 3 : Uitbetaling van de premie

Nadat de opdracht is voltooid, heb je een periode van drie maanden om de vereiste bewijsstukken naar Brussel Economie en Werkgelegenheid te sturen.

Zodra de juiste bewijsstukken zijn ontvangen, zal Brussel Economie en Werkgelegenheid de premie in één keer aan jou uitbetalen.

Wij kunnen nagaan of je in aanmerking komt!

Ben je niet helemaal zeker of dit voor jouw website van toepassing zal zijn? Zullen we het samen eens bekijken?

  Inhoudstabel