...

Over Sonora design

Je vraagt je misschien af “Wie zit er achter de schermen bij Sonora design?”. Je wilt
natuurlijk weten wie er aan het digitale uithangbord van je onderneming gaat werken.

Ik ben Jurgen De Winter. Ik werk gepassioneerd aan websites en heb al tientallen projecten succesvol afgerond voor cliënten in verschillende bedrijfssectoren. Wat je onderneming ook doet, ik ben er zeker van dat ik je kan helpen om jouw digitale visie voor een eigen site waar te maken.

Ik geloof sterk in een persoonlijke aanpak waar je nooit lang hoeft te wachten op een antwoord en waar jouw wensen en noden centraal staan. In tegenstelling tot veel grotere agencies neem ik de tijd om te luisteren naar wat jij exact wilt. Bovendien bouw ik elke website helemaal zelf. Je staat dus altijd direct in contact met mij wanneer je een vraag of een probleem hebt. Zo kan ik jou snel en effectief helpen en direct actie ondernemen om jou te helpen.

Heb je meer nodig dan enkel een professionele website? Dan kan ik jou ook helpen met raad en daad. Ik werk nauw samen met enkele experten die jouw website naar het volgende niveau kunnen tillen qua digitale aanwezigheid. Ik heb betrouwbare partners die mij kunnen bijstaan met SEO, copywriting, grafisch design en nog veel meer mocht dit nodig zijn voor jouw project.

Om er zeker van te zijn dat jij altijd de best mogelijke website krijgt die future proof is en optimaal beveiligd is, school ik mezelf continu bij op het vlak van sites ontwerpen en online aanwezigheid versterken.

Ik vind het belangrijk om te zorgen dat je website er niet alleen knap uitziet, maar ook gemakkelijk te gebruiken is door je website bezoekers. Daarnaast zorg ik er ook voor dat je website eenvoudig te vinden is voor Google, zodat deze hoger in de zoekresultaten komt te staan, wat jou meer potentiële klanten kan opleveren!

Je kan er dus op vertrouwen dat je van mij een website afgeleverd krijgt die modern is en voorzien is van bewezen functies en plugins die een meerwaarde vormen voor je website. Dit zorgt ervoor dat jouw website toekomstbestendig is en zich duidelijk onderscheid qua gebruiksgemak voor bezoekers.

Heb je nog niet echt een idee hoe je wilt dat je website eruit ziet of heb je hulp nodig met het uitdenken wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je site er tussenuit springt? Ik denk graag met je mee over hoe de ideale site op maat van jouw onderneming er uit ziet.

We kunnen dit doen via e-mail maar ook via een videobelletje. Tijdens het design proces zelf krijg je ook de kans om revisies te vragen. Zo ben je er altijd zeker van dat je de website krijgt die je voor ogen hebt!

Kan je ergens websites bekijken die ik al gemaakt heb?

Je kan enkele van de websites die ik heb gemaakt bekijken op de pagina 'realisaties’. Heb je nog vragen over een van deze realisaties of vraag je je af of ik een website heb gemaakt die relevant is aan jouw sector? Neem gerust contact met me op!

Waarom je voor Sonora design kiest?

Sonora design is een klein web agency die transparante prijzen hanteert en een directe communicatie heeft. Hierdoor weet je altijd direct waar je aan toe bent.

Na oplevering van de website kan je de teksten en foto's zelf aanpassen m.b.v. het klantuniek dashboard. Zo hoef je mij niet bij elke kleinigheid aan te spreken en dus ook niet te betalen. O ja, zei ik al dat je bij Sonora design niet vast zit aan een (duur) contract?

Zit je met een vraag of een probleem tijdens het designproces of nadien, dan hoef je ook niet lang te wachten vooraleer je een antwoord krijgt waar je wat aan hebt. In samenspraak met jou ben ik bereikbaar buiten kantooruren.

Is Sonora design een Belgische onderneming?

Sonora design is een Belgische onderneming die gevestigd is in Gent. Je hebt dus altijd iemand aan de andere kant van de lijn die weet waar een webbezoeker naar op zoek is! Je kan dus in alle vertrouwen met mij samenwerken en me eenvoudig contacteren mocht er toch iets mislopen.

Enkele realisaties

BGP-Medical
Tuin- en bouwservice Mere
Psychologenpraktijk Compass

Gratis download

Een groot deel van een succesvolle website bestaat uit het krijgen van mensen om het te bezoeken. Meer verkeer resulteert tot een succesvollere site. Klinkt logisch, toch?

In dit e-book vind je de zaken die al snel over het hoofd worden gezien en hoe ze aan te pakken.