...

Klantuniek dashboard

Wil je zelf aanpassingen maken op je website en snel kunnen inspelen op veranderingen en kansen? Het klantuniek dashboard is
hier ideaal voor. Dit volledig op maat gemaakte klantuniek dashboard is uniek aan jouw onderneming en helpt je om zelf vlot je site te beheren.

Gebruiksvriendelijk klantuniek dashboard

Het klantuniek dashboard is bijzonder eenvoudig te gebruiken, ook als je niet vertrouwd bent met websites beheren. Elk dashboard is zo ontworpen dat alles overzichtelijk voor je is en je direct vindt wat je nodig hebt. Het dashboard is ook mobiel toegankelijk voor als je iets wil aanpassen of controleren onderweg.

 

Beschikbaar in elke formule

Ik geloof erin dat elke onderneming een professionele website en een krachtige online-aanwezigheid verdient. Daarom kun je bij mij voor quasi elk budget een website laten maken.

Bij mij krijg je waarde voor je geld en dus krijg je in elke formule toegang tot een volledig op maat gemaakt klantuniek dashboard waar je alles mee kunt doen wat je wilt.

Alles op maat

Het dashboard heeft alles wat je nodig hebt, zonder je te overweldigen met functies en knoppen waar je niets aan hebt. Jouw op maat gemaakte dashboard is ook voorzien van een persoonlijke Teams-map en alles wat jij nodig hebt, is duidelijk uitgelicht. Dat zorgt ervoor dat je minder fouten maakt en tijd bespaard omdat je altijd direct vindt wat je nodig hebt.

Persoonlijke hulp en documentatie

Jouw klantunieke dashboard is voorzien van een handig rechtstreeks supportformulier. Loop je vast of snap je iets niet? Vul het formulier in en jouw vraag komt direct in mijn mailbox terecht. Daarnaast kun je door de duidelijke links naar de wijzigingen alles opvolgen. Er is ook een uitgebreide documentatie met info en how-to-video's beschikbaar!

Waarom een klantuniek dashboard nuttig is

Als ondernemer wil je zo min mogelijk afhankelijk zijn van iemand anders. Als je een kans ziet wil je die grijpen, als je nieuws hebt wil je dat delen. De krachtigste manier om jouw zaak aan ontelbaar veel mensen voor te stellen is het internet.

Wanneer je een website hebt is het belangrijk dat je hier vlot mee om kunt gaan. Dankzij het klantuniek dashboard heb je weinig tot geen training nodig om de belangrijkste functies van je website zelf te kunnen gebruiken.

Het klantuniek dashboard heeft geen enkele knop te veel of te weinig. Zo vind je direct wat je nodig hebt en is de kans op het maken van fouten minimaal. Op die manier kun je zelfstandig je website beheren, bijwerken en aanpassen aan je noden op dat moment.

Gratis download

Een groot deel van een succesvolle website bestaat uit het krijgen van mensen om het te bezoeken. Meer verkeer resulteert tot een succesvollere site. Klinkt logisch, toch?

In dit e-book vind je de zaken die al snel over het hoofd worden gezien en hoe ze aan te pakken.