Straight forward met véél gevoel

Je vraagt je misschien af “Wie zit er achter de schermen bij Sonora design?”. Je wilt
natuurlijk weten wie er aan je webpraktijk gaat werken.

websites voor zorgverleners cozo

Jurgen

Webdesign & zaakvoerder

Ik bouw niet alleen je website maar denk met je mee over het hele plaatje: van integratie van videoconsultaties tot leerplatforms. Word goed vindbaar, automatiseer taken en bespaar kostbare tijd zodat meer mensen hun weg vinden naar de juiste zorg en zo goed mogelijk geholpen worden.

Tijdens mijn korte carrière als verpleegkunde raakte ik gefrustreerd door het gebrek aan tijd wat ik had met mijn patiënten, en dat doe ik als web designer anders. Ik geloof sterk in een persoonlijke aanpak waar mijn grootste aandacht gaat naar jouw noden en wat je exact wenst.Ik ontzorg je graag, zodat jij je helemaal kunt concentreren op jouw patiënt. Zo bouwen we samen aan een goed bereikbare zorg voor iedereen, en blijf ik ook een beetje zorgverlener.

Intakegesprek

Voor ik aan de slag ga met een website te maken is het uiteraard belangrijk dat we het hebben over hoe jij de werking en functie ervan ziet. In de eerste fase hebben we een persoonlijk gesprek over wat je verwacht en kom je te weten wat ik exact voor je ga doen.

Ik leg uit welke mogelijkheden er zijn en laat je een en ander zien. Voelen we allebei de sparkle? Dan vormen we een mooie match en volgt de conceptbespreking.

Conceptbespreking

Dit is een moment om alle wensen die je hebt duidelijk te maken en gaan we na wat het meeste geschikt voor je is. Ik geef je ook vanuit mijn ervaring handige tips en inzichten mee en denk met mee wat het beste voor jouw praktijk of organisatie is.

Door middel van een handige tool krijg je meteen exact te zien wat het jou zal kosten en dat nog steeds geheel vrijblijvend. Voel je je er goed bij? Go!

Prototype

Op basis van conceptbespreking begin ik met jouw professioneel medische website te ontwerpen. Daarvoor gebruik ik een combinatie van Elementor Pro en custom code. De website wordt gebouwd in WordPress. Dit is het welgekend platform om zelf eenvoudig aanpassingen te doen kunnen doen via het in-huis-gemaakte klantunieke dashboard.

Revisie

In deze fase leg ik jou een ontwerp van je site voor. Daar kun jij dan feedback over geven via een live design sessie en aangeven welke zaken je anders wilt zien, wat goed is en wat je eventueel nog erbij zou willen hebben. Na de revisieronde ga ik de site op basis van jouw feedback verder verbeteren.

Final-touch

Als je helemaal tevreden bent over je nieuwe website, volbreng ik nog de laatste technische zaken en lever ik hem op. De website zet ik dan online en kan direct in gebruik genomen worden!

Samenwerking met betrouwbare partners

Niet alle aspecten rond een website zijn af te handelen door één expertise. Daarom
werk ik zorgvuldig samen met de juiste experten in hun vak.

Teuta

Grafisch ontwerp & logo

Harald Six

Praktijk- en portretfotograaf