Sonora design

websites voor zorgprofessionals

Zorgzaam gebouwd

Een website voor je praktijk, specifiek voor jou als zorgprofessional.

Verkenningsgesprek

Voor ik aan de slag ga met een website te maken is het uiteraard belangrijk dat we het hebben over hoe jij de werking en functie ervan ziet. In de eerste fase hebben we een persoonlijk gesprek over wat je verwacht en kom je te weten wat ik exact voor je ga doen.

Ik leg uit welke mogelijkheden er zijn en laat je een en ander zien. Voelen we allebei de sparkle? Dan vormen we een mooie match en volgt de conceptbespreking.

1

2

Conceptbespreking

Dit is een moment om alle wensen die je hebt duidelijk te maken en gaan we na wat het meeste geschikt voor je is. Ik geef je ook vanuit mijn ervaring handige tips en inzichten mee en denk met mee wat het beste voor jouw praktijk of organisatie is.

Door middel van een handige tool krijg je meteen exact te zien wat het jou zal kosten en dat nog steeds geheel vrijblijvend. Voel je je er goed bij? Go!

Tijdlijn en prototype

Na die ‘Go!’ krijg je een samenvattend document waarin staat wat we precies gaan doen met een bijhorende tijdlijn en wat van jou wordt verwacht.

Op basis van conceptbespreking begin ik met jouw professioneel medische website te ontwerpen. Daarvoor gebruik ik een combinatie van Elementor Pro en custom code. De website wordt gebouwd in WordPress. Dit is het welgekend platform om zelf eenvoudig aanpassingen te doen kunnen doen via het in-huis-gemaakte klantunieke dashboard.

3

4

Revisie

In deze fase leg ik jou een ontwerp van je site voor. Daar kun jij dan feedback over geven via een live design sessie en aangeven welke zaken je anders wilt zien, wat goed is en wat je eventueel nog erbij zou willen hebben. Na de revisieronde ga ik de site op basis van jouw feedback verder verbeteren.

Final-touch

Als je helemaal tevreden bent over je nieuwe website, volbreng ik nog de laatste technische zaken en lever ik hem op. De website zet ik dan online en kan direct in gebruik genomen worden!

5

Samenwerking met betrouwbare partners

Niet alle aspecten rond een website zijn af te handelen door één expertise. Daarom
werk ik zorgvuldig samen met de juiste experten in hun vak.

website

website