...

5 Redenen om samen te werken met een SEO expert

Krijg je niet genoeg bezoekers op je webshop? Wil je dat je website hoger in Google komt te staan? Dan is het tijd om te investeren in SEO. SEO brengt jouw website of webshop van een dorre online woestijn naar een bruisend stadscentrum vol potentiële bezoekers!

1. SEO brengt op

SEO is een van de beste investeringen die je als bedrijf kunt maken wanneer je voor een langdurige duurzame groei gaat. Een SEO specialist zoals Sonora design helpt jouw onderneming om jarenlang eenvoudig online gevonden te worden.

Een eenmalige of maandelijkse investering in SEO kan je namelijk voor de volgende jaren nieuwe klanten opleveren door de hoge posities in Google te blijven domineren en je concurrenten voor te blijven.

2. Je concurrentie doet het

Steeds meer ondernemingen zien het belang van een krachtige digitale aanwezigheid in. Door te investeren in SEO kunnen jonge ondernemingen zich sterk in de markt plaatsen en marktaandeel winnen. Ook bedrijven die bang zijn om marktaandeel te verliezen zetten nu volop in op Search Engine Optimization om hun hoge rankings in Google te behouden.

De trend is duidelijk, de investeringen die bedrijven doen in SEO zitten al jaren sterk in de lift.

3. SEO is heel complex

Google gebruikt maar liefst 200 verschillende factoren om te bepalen hoe hoog je website in de zoekresultaten terecht komt. Dat gaat van heel voor de hand liggende zaken zoals waar je website overgaat tot erg technisch complexe elementen zoals de laadsnelheid en je Core Web Vitals.

Met al deze factoren moet je rekening houden wanneer je het maximale uit je website wilt halen. Dit is iets wat alleen echte experts kunnen doen. Door Sonora design in te schakelen weet je direct dat je goed zit en je sterk zult scoren in de zoekresultaten.

4. Je SEO uitbesteden is veiliger

Doordat er zoveel ranking factoren zijn om rekening mee te houden kan het wel eens (ernstig) fout gaan met je website. Als je zelf de SEO voor je website doet, is er een grote kans dat je je website haar zoekpositie laat achteruit gaan door zo een fout. Soms kan dit simpel opgelost worden, maar andere keren heeft je website jaren ‘straf’ van Google.

Door een expert in te schakelen kun je dit vermijden en je met een gerust hart je focussen op je onderneming.

5. Je spaart (veel) tijd uit

SEO is bijzonder tijdsintensief werk. Zeker indien je een beginneling bent die nog niet echt weet wat je moet doen om goede resultaten te halen kost dit heel wat tijd. Je moet teksten schrijven, keyword research doen, backlinks verzamelen en je website technisch optimaliseren.

Contacteer Sonora design

Wil jij je SEO laten doen door Sonora design? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij plannen graag een afspraak met je in om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen. Ook als je nog vragen hebt over SEO helpen wij je graag verder.

Gratis download

Een groot deel van een succesvolle website bestaat uit het krijgen van mensen om het te bezoeken. Meer verkeer resulteert tot een succesvollere site. Klinkt logisch, toch?

In dit e-book vind je de zaken die al snel over het hoofd worden gezien en hoe ze aan te pakken.